суббота, 26 ноября 2016 г.

Джорджіо Армані "Король піджака"

Школу італійського дизайну одягу з 1974 р. представляє Джорджіо Армані, саме він запропонував до класичних джинсів одягати твідовий піджак і футболку. Саме Армані дав життя поєднанню традиційного з нетрадиційним, з'єднав класику з повсякденністю, увів у діловий і вечірній туалети елементи спортивного одягу, створив особливий вільний стиль – стиль “Армані”.

Джорджіо Армані - це великий кутюр'є і великий творець, який став справжньою легендою світу моди. Його фірмовий стиль і тонке вміння відчувати тренди зробили його одним з кращих дизайнерів за всю історію індустрії Fashion. Його творчий шлях - це одна нескінченна дорога вгору. 



“Бути елегантною не означає впадати в очі, це означає - вкарбуватися в пам'ять” 





У той час, як майже всі модельєри робили ставку на жіночу аудиторію, Армані поставив собі за мету перетворити чоловіків. На його думку сильній половині Італії не вистачало шику і розкоші. Невимушена елегантність стала його коронним стилем. Проста і легка тканина в поєднанні з високою якістю створювала неймовірний образ впевненого і солідного чоловіка з дорогим смаком. Колекція мала успіх і чоловіча аудиторія була швидко захоплена в модні мережі Армані.






Піджак від Д.Армані характеризується прямим кроєм, виготовляється з легких тканин, з мінімальним використанням прокладкових матеріалів.



Він вирішив одягати кінозірок, образ яких, як відомо, люблять копіювати прості люди.

Бренд ARMANI відомий з 1974 р.



Комментариев нет:

Отправить комментарий